Sztárok

Újra együtt él a monacói uralkodópár

Hosszú heteket töltött külön a monacói uralkodópár, de Charlene hercegnő a két gyermekével a napokban visszaköltözött férjéhez a palotába.

Mielőtt bárki rosszra gondol, gyorsan tisztázzuk, hogy szó sincs házassági válságról, csupán decemberben született ikergyermekei érdekében költözött külön Charlene hercegnő és II. Albert uralkodó. Az egész monacói palotát ugyanis pár héttel ezelőtt felállványozták egy régóta esedékes felújítás miatt, s a munkálatokkal járó sok por káros lett volna a babáknak, Jakab hercegnek és Gabriella hercegnőnek. A hercegnő erre az időre egy dél-franciaországi villába költözött a gyerekekkel és udvartartásával, míg II. Albert Monacóban maradt, és csak hétvégeken találkoztak. Úgy tervezték, hogy a gyermekek keresztelőjére a hercegnő visszaköltözik Monacóba, de a felújítások csúsztak, így csak most hurcolkodott vissza Charlene hercegnő és udvartartása.

Charlene hercegnő és II. Albert uralkodó ikergyermekeit május elején keresztelték meg, január óta ekkor mutatták meg először Jakab herceget és Gabriella hercegnőt a nyilvánosságnak. A babákat várhatóan júliusban láthatjuk majd újra, amikor is a monacói miniszterelnök átadja nekik a monacóiak ajándékát a palotában egy kerti ünnepségen,

Az ikerek keresztelőjéről készült galériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top