Sztárok

Silvio Berlusconival pózolt Sarka Kata – fotó

Érdekes találkozásban volt része Sarka Katának és Hajdú Péternek, akik jelenleg Rómában romantikáznak. A pár ugyanis nem mással, mint Silvio Berlusconival futott össze.

Percek óta nézem Hajdú Péter legfrissebb fotóját a monitoromon, de bevallom, nem tudom eldönteni, hogy igazi-e. A tévés ugyanis arról osztott meg egy fényképet, hogy Sarka Kata mosolyogva pózol Slivio Berlusconi oldalán. Nem kizárt, hogy Sarka Katáék tényleg találkoztak az egykori olasz miniszterelnökkel, hiszen jelenleg Rómában utazgatnak kettesben. Megpróbáltuk elérni őket, hogy megtudjuk, hogyan került sor a találkozásra, ám egyelőre egyiküket sem sikerült elérnünk. Szerintetek tényleg találkoztak Silvio Berlusconival, vagy esetleg ez csak egy viaszbábu?

Berlusconi és Kata????????????

Posted by Péter Hajdú on Thursday, May 21, 2015

Hajdú Péter és Sarka Kata kilenc éve alkotnak egy párt, és most szerelmüket ünneplik Rómában. Kata ezzel az utazással lepte meg férjét. Fotóik alapján nagyon jól érzik magukat, amikor épp nem híres politikusokkal futnak össze véletlenül, akkor jókat vacsoráznak és borozgatnak. Ezt pedig, Sarka Katától tudjuk, hogy Hajdú Péter már nagyon hiányolta: “Imádtam a versenyt, hihetetlen élmény volt, ahogy a felkészülés is, de úgy döntöttem, többet nem fogok indulni. Igazából a férjem kérte, hogy ne tegyem, mert számára is nehéz időszak volt ez. Rossz volt, hogy nem tudunk elmenni együtt enni egy jót, vagy nem ihattunk meg egy pohár bort” – árulta el nekünk Sarka Kata a Fitbalance után.

Néhány képet Sarka Katáék utazásáról galériánkra kattintva láthatsz: 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top