Sztárok

A 37 éves Cseh Annamária megállította az időt – fotók

Újabb magyar sztár, Cseh Annamária, tűnt fel a cannes-i vörös szőnyegen. A magyar modellen pedig látszólag nem fog az idő, éppen ezért után jártunk, mi történt vele az elmúlt években.

Cseh Annamária legfrissebb képeitől ámulatba estünk, úgy tűnik, neki sikerült megállítania az időt. A világszerte ismert magyar modell jelenleg a cannes-i filmfesztiválon népszerűsíti a Fiatalság című mozit és két rövidfilmjét. 21. századi sztárhoz méltóan szelfikkel tartja a kapcsolatot a rajongóival:

Nemes Jeles László filmjét, a Saul fiát is megnézte:

Cseh Annamária már évek óta Londonban él második férjével, és 2010-ben született meg kislányuk, Lara:

A világhírű modell nem véletlenül van most Cannes-ban, sokat forgat, számos filmben és sorozatban tűnt fel az elmúlt években. Szerepelt együtt Viggo Mortensennel a Bűn útjaiban, játszott az Esküdt ellenségek angol verziójában, sőt az egyik legrégebben futó brit sorozatban, a Coronation Streetben is kapott egy rövid szerepet:

Cseh Annamáriától azonban a színház világa sem áll távol, 2012-ben például az Amerika angyalai című darabban szerepelt:

A sikeres színésznő-modell számára a jótékonykodás is nagyon fontos. Támogatója a “Buy a life” nevű gyermekeket segítő szervezetnek, aminek rajta kívül többek között Alicia Keys és Katie Holmes is rendszeres adományozói:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top