Sztárok

Eurovízió 2015: Boggie-t már pontozta a zsűri

Túl van első bécsi előadásán Boggie. Ám a magyar énekesnőnek két közönség előtt kell bizonyítania ahhoz, hogy bejusson az Eurovízió 2015-ös végső döntőjébe.

Nagyon sűrű napjai vannak most Boggie-nak, az Eurovízió magyar indulójának. Az énekesnőnek ugyanis már hétfőn színpadra kellett állnia, hogy a zsűri előtt elénekelje versenydalát. Kedd este pedig megismétli a produkcióját, hiszen ez alkalommal a közönség szavazhat rá. Ennek a két előadásnak az eredménye dönti majd el, hogy Boggie ott lesz-e a szombati döntőben.

“Hétfőn volt bennünk egy egészséges izgulás, ma nyugodtabbak vagyunk”kezdte Boggie, mikor felhívtuk, hogy megkérdezzük, hogyan készül a keddi megmérettetésre. “Kicsit olyan érzés, mintha az Idétlen időkig című filmben lennék. Ma pont ugyanazt csinálom mint tegnap. Csak annyi a különbség, hogy tegnap a zsűrinek énekeltem, ma pedig a közönségnek fogok” – mesélte az Eurovízió 2015 magyar indulója, aki azt is hozzátette, már az első bécsi fellépésen nagyon jól érezték magukat, és úgy ítélték meg, a jelenlévőknek is tetszett. Erről az előadásról galériánkban láthatsz képeket:

Megnézem
Összes kép (1)

Boggie egyébként külföldön is népszerű. A hollandok szintén büszkeséggel tekintenek az énekesnő dalára, aminek szövegét a holland–magyar származású Bori Sára Heléne írta. De Izraelben is nagy rajongótábora van, és az osztrákok is kedvelik. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy Boggie egyike volt annak az öt eurovíziós indulónak, akiket meghívtak egy fellépésre a Bécsi Operaházba.

Boggie pár napja megmutatta, milyen lesz a bécsi produkciója. A videóra kattintva ízelítőt kaphatsz ebből:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top