Sztárok

Éden Hotel: meglepő dolog történt Geri kiesése után

Az Éden Hotel egyik utolsó kiesője Geri volt, aki bár nem vitte el a Berki Krisztián zsebéből előrángatott 20 millió forintot, mégis nagyon fontos dologgal gazdagodott.

Ráfordult a célegyenesre az Éden Hotel, és hamarosan kiderül, melyik lesz az a pár, aki túlélt mindent, ami a luxus-Survivorben megtörténhet. A játék egyik utolsó távozója pedig Geri volt, aki bár kevés időt töltött az Éden Hotelben, így is életre szóló emlékekkel távozott. Sőt Laura még az érzelmeit is felkorbácsolta, pedig beköltözése előtt leszögezte, ő bizony nem fog szerelembe esni az Éden Hotelben. Ó, hányszor hallottuk már ezt a kijelentést! “Laurával először csak egy szimpla csóknak indult. Majd másnap reggel folytatódott a kis románcunk, amin én is meglepődtem. Talán akkor döbbentem rá, hogy nekem érzésem vannak felé, mikor kiestem. Aznap éjjel csak forgolódtam az üres hotelben, és akkor tudatosult bennem, hogy hiányzik” – mesélte meglepő romantikus élményét a srác, akinek a legszebb Éden Hotel-es élménye mégsem Laurához kötődik. “A második napon Tinával egy gyönyörű randira mentünk, ami legcsodálatosabb élményem volt, nemcsak a játékon belül, ha nem az eddigi életemben is”tudtuk meg Geritől.

Éden Hotel: meglepő dolog történt Gerivel kiesése után

Az Éden Hotel egykori játékosa, aki korábban azt a tízpontos kijelentést tette, hogy foglalkozása mindig az, amit az élet ad, most éppen a médiában képzeli el a jövőjét. “Mindig a mának élek. Szeretnék tévében dolgozni, a szinkronhangtól a műsorvezetésig bármi érdekel. De a legfőbb cél, hogy az ismertségből elismertséget szerezzek. Tudom, hogy ehhez rögös út vezet, de kitartó vagyok” – mondta Geri, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy az elismeréshez vezető ösvényen VV Fanni nyomdokaiba lép-e, és azzal kezdi, hogy eldobja az “Éden” vezetéknevet.

Geri és Laura “romantikus” pillanatait a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top