Sztárok

Megint megváltozott VV Fanni teste – fotók

Amióta VV Fanni kijött a villából, állandó megújulásban van. Most megnézheted, mi a legfrissebb szerzeménye!

VV Fanni azt követően, hogy véget ért a VV7, gyorsan elszaladt egy plasztikai sebészhez, hogy ajkait feltöltesse. Ezt egy újabb fontos változtatás bejelentése követte, VV Fanni ugyanis Facebookon közölte rajongóival, hogy megválik az őt híressé tevő “VV” vezetéknévtől és visszatér anyakönyvezett nevéhez. A megújult VV Fanni most pedig ismét megváltoztatta testét, ez alkalommal egy új tetoválással gazdagodott, aminek elkészítését nagyon alaposan dokumentálta:

Megnézem
Összes kép (1)

VV Fanni korábban egy apró szívecskét tetováltatott és a horoszkópját, ám most egy komolyabb varratásra szánta el magát. A VV7 egykori játékosa az; “Only God Can Judge Me” (Csak Isten ítélkezhet felettem) mondatot üttette a bicepszébe. Bár ezt a mélyre szántó gondolatot már Tupac is megénekelte, Fanni biztosított minket arról, hogy nem az amerikai rappernek állított emléket a tetkóval. “Nem hallgatok Tupacet, nem is ismerem ezt a dalt. A tetoválásom szövege teljesen saját kitaláció volt. Mikor kijöttem a villából, nagyon sokan támadtak és elítéltek, ekkor döntöttem el, hogy ezt magamra rakatom” – tudtuk meg VV Novozánszki Fannitól, akinek innen azért küldjük a Tupac-slágert:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top