Sztárok

Tinilányokat avat be a titkaiba Aleska Diamond

Aleska Diamond egyre távolabb kerül felnőttfilmes múltjától, ez pedig meglátszik rajongótáborán is. A légtornász celebtől most megtudtuk, kiktől kapja a legtöbb levelet és milyen témában.

Kevés embernek sikerül az, ami Aleska Diamondnak. A Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja ugyanis lassan maga mögött hagyja a “felnőttfilmes” titulust, hogy egy egészen más oldala vegye át a helyét. “Nagyjából egy éve tűnt fel, hogy kicserélődtek a rajongóim. Régebben a munkámból adódóan elsősorban pasik voltak, most viszont tinilányoktól kapok leginkább leveleket”mesélte nekünk Aleska Diamond, azaz Sáfrány Emese, aki azt is hozzátette, nagyon sok dologban kérik a tanácsát a fiatal lányok. “Mindenfélével megkeresnek, párkapcsolati problémákkal és életvezetési tanácsokat is kérnek tőlem, de az első számú kérdés, mindig az, hogyan tartom formában magam. Biztos az is hozzátartozik, hogy én is magyar lány vagyok, hasonlítok hozzájuk. Éppen ezért szoktam sokat posztolni arról, hogy mit eszem, hogyan sportolok, és eldöntöttem, hogy ez lesz a következő könyvem témája is”árulta el Aleska Diamond, hogyan lett a magyar tinilányok példaképe.

Estém…. 😉 Es hogy mit csináltam; zöldfűszeres sült zöldségek, paradicsomos-bazsalikomos kiralyrak, paleo gofri. Recept Soon #paleo #healthy #dinner

A photo posted by Sáfrány Emese aka Aleska???? (@aleska_safrany_emese) on

Aleska Diamondra a szerelem is rátalált az elmúlt időben. Egy új férfi lépett be az életébe, akivel már hónapok óta randiznak, a hétvégén pedig vidéken romantikáztak. “Egyik kedvenc programom, hogy felkeresek várakat. Nagyon izgalmas eljátszani a gondolattal, hogy milyen lehetett, mikor még ezekben éltek. Szerencsére a párom is élvezi az ilyen kirándulásokat, így elhatároztuk, amikor van szabad, közös hétvégénk, akkor minél több romot felkeresünk” – engedett bepillantást magánéletébe Aleska Diamond, aki a hétvége folyamán sejtelmes, szerelmes fotókat is posztolt a titokzatos férfival:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top