Sztárok

Eurovízió 2015: Boggie 11 éves kora óta készül erre

"Nem billentett ki a saját világomból az Eurovízióval járó felhajtás, a helyén kezelem. Ugyanúgy csinálom a dolgom, mint előtte" – mondta a Blikknek Boggie, akit már csak pár nap választ el az eurovíziós fellépéstől.

“Bevallom őszintén, sokáig nem hallgattam végig a többieket. Nem akartam ezzel az energiáimat összezavarni. De aztán a sok nemzetközi interjú miatt, amelyekben mindig megkérdezik a véleményem a többi dalról, megtettem. Gyorsan végigpörgettem azt a szekciót, akikkel egy elődöntőben leszek. A belga dal például tetszik, az egy modern, trendi dalocska. Bejön. De ennél jobban nem foglalkozom vele” – válaszolta Boggie a Blikknek  arra a kérdésre, mire számít Bécsben.

Az énekesnő azt mondta, nagyon sok erőt kap a családjától, különösen a férjétől. “Most a nagy pörgés kellős közepén próbálok egy-két napot a családommal tölteni. Sok kisgyerek van körülöttünk, velük imádok játszani, sokan nem gondolnák, hogy milyen infantilis is tudok lenni. Természetesen aki a legtöbbet adja, az a férjem. Olyan kiegyensúlyozott életem van, hogy emellett elbírom a terhet.”

A teljes interjút itt olvashatjátok.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top