Sztárok

Kállay-Saunders Andrást leütötték egy szórakozóhely mosdójában

Az énekest egy szórakozóhely mosdójában, egy szóváltás során durván bántalmazták. Mint kiderült, az elkövető egy bokszoló.

Kállay-Saunders Andrást megtámadták, és leütötték egy szórakozóhelyen, írja a Blikk. “Amikor beléptem a mellékhelyiség előterébe, arra lettem figyelmes, hogy ez az alacsonyabb termetű, kisportolt alkatú fiú szemben áll Kállay-Saundersszel, és eltorzult arccal üvölt valamit, majd egy jól irányzott ütéssel a földre küldi ellenfelét. Ezután, mint aki jól végezte a dolgát, kiment a mosdóból. Az énekes srác meg a földön maradt” – mondta el egy szemtanú, aki a helyszínen tartózkodott. Az elkövető állítólag egy eredményes bokszoló, aki sérülése miatt nem sportolt egy ideje. Kállay-Saunders András kifejezetten kérte, hogy ne hívjanak rendőrt, és azt mondja, már üzent azóta a támadója, hogy sajnálja a történteket.

“Én oldalt álltam ennek a bokszolónak. Nagy volt körülöttem a lökdösődés, s láttam, hogy felém üt a fiú, és az államat súrolta az ütés. A földre azért estem, mert a betóduló kidobók ellöktek” – foglalta össze a történteket az énekes, aki a szemtanú által elmondottakhoz képest jóval enyhébben emlékszik vissza az eseményre, de legalábbis kisebb horderejű történetként meséli el.

facebook.com
facebook.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top