Sztárok

Ördög Nóra levetkőzött

Különleges fotózásra vállalkozott Ördög Nóra. A műsorvezető még vetkőzni is hajlandó, hogy felhívja a figyelmet a természettudatosság fontosságára.

Férje, Nánási Pál kamerája előtt vetkőzött Ördög Nóra, a testét mindössze virágok fedték. Rajta kívül több más híresség is vállalkozott a fotózásra, ahol a virágok mellett a gomba és a moha is feltűnik, hogy helyettesítse a ruhaneműt. A fotózás az Elle magazin és a Tetra Pak együttműködésében jött létre, az erdők védelmére és a felelős erdőgazdálkodásra igyekszik felhívni a figyelmet.

“Egy emberként sajnos kevés vagyok ahhoz, hogy harcoljak a környezettudatosság mellett. Persze a mikrokörnyezetemben odafigyelek arra, hogy szelektíven gyűjtsem a szemetet, és vigyázzak a meglévő értékekre” – nyilatkozta a bomba formában lévő Ördög Nóra a Blikknek.

“Szerencsés vagyok, mert bevallom, egyelőre sem időm, sem energiám nem volt arra, hogy önmagammal törődjek. Persze miután abbahagytam a szoptatást, odafigyeltem az étkezésemre, de ezen felül valószínűleg a genetikának köszönhetem, hogy ilyen hamar visszanyertem az alakomat” – tette hozzá a műsorvezető.

Ördög Nóra levetkőzött

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top