Sztárok

Cannes: Ilyen szerelmesnek nem láttad még Charlize Theront

Volt más pár is a cannes-i filmfesztiválon, de Charlize Theroné és Sean Penné az első igazán emlékezetes bevonulás. És nem csak a látványos magasságkülönbség miatt.

Bár az tagadhatatlan, hogy az egyik leglátványosabb közös fotó Charlize Theronról és Sean Pennről, amikor a színésznő kecsesen a vőlegényére könyökölt, mintha csak egy bárpultnak támaszkodna. Noha eredetileg csak öt centivel magasabb Charlize Theron a párjánál, az estélyi ruhához viselt közel tízcentis cipővel már jócskán Penn fölé tornyosult.

Charlize Theron

Miközben a Mad Max bemutatója miatt Charlize Theron az egyik legnagyobb figyelemnek örvendett, a protokollfotózást leszámítva el sem engedte Sean Penn kezét. Ha mégis, hamar újra összebújtak.

Charlize Theron

Sean Pennt nem zavarta, hogy neki a másodhegedűs szerepe jutott, büszkén állt a menyasszonya mellett. “Nekem ő nem a barátnőm, nem a menyasszonyom, ez a nő az életem szerelme. Tehet bármit, én csodálattal nézek fel rá”mondta Sean Penn a Le Parisiennek adott interjúban, és a mostani cannes-i bevonuláson is sütött róluk a szerelem.

Charlize Theron

Látszik rajtuk az is, hogy már régóta ismerik egymást, és jóval azelőtt barátok voltak, mint hogy összejöttek. “Tudom, hogy mindig számíthatok Seanra, mert nem hagy magamra a nehéz időkben sem” – mesélte Charlize Theron az Elle magazinnak.

Charlize Theron

 Ahogy a színésznő fogalmazott, Penn mellett igazi nőnek érzi magát, ami ritkán adatott meg az életében, mivel a korábbi partnereit inkább zavarta Charlize Theron hírneve.

Charlize Theron

Leszámítva, hogy Sean a partnerem, a barátom, ő életem szerelme. Életemben először érzem, hogy a munkám befolyásolja a magánéletemet is. A forgatások miatt néha nagyon igazságtalanul bántam vele, vagy éppen ő velem. De éppen ezek döbbentettek rá arra, hogy a kapcsolatunk mindenek felett áll”viszonozta Charlize Theron Penn korábbi szerelmi vallomását a színésznő az Elle magazinban.

Penn a karácsonyi ünnepek idején jegyezte el Theront, aki Cannes-ban alig viselt más ékszert az eljegyzési gyűrűjén kívül.

Charlize Theron és Sean Penn

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top