Sztárok

Vádat emelhetnek Oszter Sándor ellen

A Blikk információi szerint a rendőrség egy év és három hónap nyomozás után vádemelési javaslattal lezárta Oszter Sándor ügyét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette: az ügyet és annak nyomozati aktáit vádemelési javaslattal továbbküldték az illetékes ügyészségnek. “Magáért beszél, hogy a hatóság az ügyet ilyen hosszú ideig vizsgálta. Álláspontom szerint már régen meg kellett volna szüntetni a nyomozást. Arról természetesen értesültem, hogy vádemelési javaslattal a rendőrség befejezte a munkáját, de az iratokat nem tanulmányoztam át” – nyilatkozta a Blikknek Oszter Sándor védője, dr. Balogh Gábor, aki hozzátette: az ügy tényállása nem változott, maradt az ittas gépjárművezetés.

A lap megtudta, hogy a MOM bevásárlóközpont kárát, amit a vád szerint Oszter Sándor ittasan okozott, sem a biztosító, sem pedig Oszter nem rendezte maradéktalanul. Ez az ügyvéd szerint még nyitott kérdés.”Ügyfelem még nem kapta vissza a jogosítványát. Erre csak akkor kerülhet sor, amikor újravizsgázik, és részt vesz egy úgynevezett elterelésen, ahol az ittas gépjárművezetés veszélyeiről kell értekeznie szakemberekkel” – tért ki erre is a jogász.

Vádat emelhetnek Oszter Sándor ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top