Sztárok

Meglepő helyen bukkant fel Vajna Tímea

Egy nem várt eseményen jelent meg Vajna Tímea. Mint kiderült, Andy Vajna felesége egy megtisztelő felkérésnek tett eleget.

Vajna Tímeának, úgy tűnik, tényleg szinte minden idejét lefoglalják a szépségversenyek. A Miss Universe Hungary tulajdonosa ugyanis nemcsak saját versenyének válogatóin van ott, hanem más szépségversenyen is szívesen részt vesz. A napokban például a Felvidék Szépe-választáson bukkant fel. Mivel nem tudtuk, hogy Vajna Tímea tanulmányúton vett-e részt, esetleg pusztán szórakozásból látogatott-e el az eseményre, felhívtuk, hogy utánajárjunk, hogy került Szlovákiába.
Mióta csinálom a Miss Universe Hungaryt egyre több ilyen eseményre hívnak, és ez nagyon megtisztelő” – kezdte Andy Vajna felesége.

Meglepő helyen bukkant fel Vajna Tímea

“A Felvidék Szépe versenyre a szervezők kerestek meg, hogy legyek a zsűri elnöke, ezt pedig örömmel vettem. Fontosak nekem a határon túli magyarok is, és köztudott, hogy a felvidéki lányok nagyon szépek. Bár a Miss Universe Hungary számomra az első, mégis nagyon szeretném, ha a Felvidék Szépe nyertesét helyzetbe tudnám hozni, segíthetném a karrierjét” – tudtuk meg Vajna Tímeától, aki már gőzerővel dolgozik azon, hogy megtalálja azt a lányt, aki majd képviselheti Magyarországot a Miss Universe versenyen.

Vajna Tímea az elmúlt hetekben több előválogatón is járt, mire kollégáival kiválasztották a 16 döntős lányt. “Idén kifejezetten nehéz volt dönteni, annyi gyönyörű lány jelentkezett a versenyre. Bár a zsűri eddig egyöntetűen választott, most a végső döntés során heves vita bontakozott ki. Hosszas egyeztetés után sikerült kiválasztanunk az idei év indulóit. A színes mezőnyből bátran válogattunk a sokféle szépség között, van köztük szőke, barna, vöröses, klasszikus és modern szépség” – mesélt az előválogatóról.

A Miss Universe Hungary előválogatójáról készült galériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top