Sztárok

Távozik az NCIS egyik főszereplője – ezek után is nézni fogod?

Nagy változás lesz az NCIS-ben, olyan, ami miatt nézőket veszíthet a sorozat. Vigyázat, spoiler következik!

Az NCIS évadzárója kedd este volt, a rajongók pedig azóta találgatják, hogyan folytatódik a sorozat. Vajon elveszítik-e a sorozat meghatározó karakterét? Mark Harmon, a sorozat Gibbs ügynöke két golyót kap egy fiatal terroristától, és ebben a pillanatban ért véget az évad utolsó része, “folytatjuk” felirattal. Nem csak az NCIS sorozat rajongói tudhatják, hogy sem a forgatókönyvírók, sem a szereplők nem szívbajosak, ha változásról van szó. Korábban is távozott már kulcsfigura, és ezt a nézők egyre nehezebben viselik. A rajongók között első számú téma lett, hogy vajon Gibbs halála után is érdemes-e még nézni az NCIS-t?

Mindenki pótolható?

Többségük ugyanis szinte biztosra veszi, hogy távozik a sorozatból, mindezt Mark Harmon hétfői nyilatkozatára alapozzák. Miután a The late late show házigazdája arról kérdezte a színészt, igaz-e, hogy az egyik kulcsfigurát kiírták a sorozatból. “Igaz, és akár én is lehetek. Szerintem mindenki pótolható a sorozatban, ettől megy gördülékenyebben a munka, jót tesz a változás. Na, nem mintha ez adott esetben az én választásom lenne, de igen, engem is lehet pótolni” – válaszolta a Gibbs ügynököt alakító 63 éves színész.

Távozik az NCIS egyik főszereplője – ezek után is nézni fogod?

Vérfrissítés is kell

Mostanában nem Gibbs távozása lenne az egyetlen, ami miatt egy-egy sorozat készítőire rázúdul a nép haragja. A rajongók levélben követelték vissza a Grace klinika Sheperd doktorát, Patrick Dempsey-t, akit nemrégiben kiírtak a sorozatból. Még ötleteket is kaptak a forgatókönyvírók, hogyan hozhatnák vissza a karaktert. De a Vámpírnaplóból is kiszállt Nina Dobrev, akit szintén pótolhatatlannak gondolnak a nézők. A gyártók szerint egy sorozatnak kell a vérfrissítés, de csak óvatosan szabad változtatni. Kiderül, hogy az NCIS készítőinek ez mennyire sikerült.

 A videóra kattintva nézheted meg a Mark Harmonnal készült interjút:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top