Sztárok

Nézd meg Brad Pitt vagány focista lányait!

Amikor fociról van szó, nem Brad Pitt vagy Angelina Jolie, hanem a lányaik a sztárok. Az igazán csajos Zahara és a fiús Shiloh ugyanúgy rajong ezért a sportért, a szüleik pedig egyetlen meccsüket sem hagynák ki.

Ilyenkor a másik négy gyerekük többnyire otthon marad, mivel csak a két nagyobbik lányukat érdekli a foci. Shiloh köztudottan jobban szereti a fiús játékokat és ruhákat, sőt, fiúnevet talált ki magának, így nem meglepő, hogy a focipályán is otthonosan érzi magát. Zahara viszont egész más, Angelina Jolie szerint a család kis piperkőce, leginkább babázni szeret a testvéreivel, imádja befonni az anyukája haját, de a pályán ő sem kíméli a ruháját.

“Zahara és Shiloh nemcsak testvérek, de a legjobb barátok is. Kiegészítik egymást” – mesélte Angelina Jolie büszkén. Brad Pitt pedig élvezi, hogy a meccsek alatt tanácsokat adhat a lányainak, főleg Zahara kéri ki a véleményét.

Angelina Jolie és Brad Pitt teljesen hétköznapi szülőpárnak látszanak a lelátón, és jobban izgulnak a gyerekeik miatt, mint saját filmbemutatóikon – ami teljesen érthető is.

Galériánkra kattintva megnézhetik Zahara és Shiloh meccsét:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top