Sztárok

Friss: tündéri fotók a Szulejmán Hürremének kislányáról

A Szulejmán sorozat Hürremét alakító színésznő nem szokta elárasztani az internetet babafotókkal, most mégis megosztott néhány friss képet 15 hónapos kislányáról.

A Szulejmán sztárja ismét tündéri fotókkal örvendeztette meg rajongóit. Meryem Üzerli, aki a sorozatban Hürrem szerepét játszotta, sejtelmes képeket mutatott meg 15 hónapos kislányáról, Laráról. Bár a gyermek arcát alig láthatjuk a fotókon, az sugárzik, hogy édesanyját mennyire elvarázsolja érdeklődő természetével. A Szulejmán volt színésznője abba is bepillantást engedett, milyen programokat szoktak csinálni együtt.

Meryem Üzerli jelenleg kétlaki életet él kislányával. Berlinben van az otthonuk, de a színésznő Törökországban dolgozik, hiszen azt követően, hogy elbúcsúzott Hürrem szerepétől, nemrég egy új sorozathoz írt alá milliós szerződést.

Megnézem
Összes kép (1)

Meryem kislányának februárban tartották a születésnapi partiját. A színésznő szívhez szóló üzenetet írt ki a Facebookra: “Én Larácskám, én nagy szerelmem, életem értelme, szívem, lélegzetem, én mindenem – éppen egy éve jöttél el hozzám. Rengeteg közös percet éltünk át, sírtunk és nevettünk. Első perctől feltétel nélkül szeretlek, és hálát adok Allahnak, amiért itt vagy, és én lehetek az édesanyád. Boldog első születésnapot! Biztos, hogy én vagyok a legboldogabb ember a világon, a legnagyobb örömöm, hogy itt vagy velem, a születésed a legszebb ajándék az életemben. Az ég áldása kísérje az életedet… “

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top