Sztárok

Így néz ki az 56 éves Jamie Lee Curtis

Le a kalappal Jamie Lee Curtis előtt. Amikor mindenki plasztikáztat, vasaltatja magát, festeti a haját, ő büszke a ráncaira, szereti az ősz haját. Mindezzel együtt vonzó nő, természetes szépség, és 56 éves!

Mennyivel üdítőbb a természetes szépség Jamie Lee Curtisre nézni, mint sok más hollywoodi sztárra, akiknek már nincsen mimikája a botox kezelések miatt. A színésznőről hétfőn készültek friss képek a FOX csatorna partiján, és elnézve őket nehéz elhinni, hogy nem gyötri magát halálra az edzőteremben. “Járok jógára, amikor kedvem van, mert jól érzem magam tőle. Nem gyötröm magam, bocs” – mondta az újságírók kérdéseire.

Így néz ki az 56 éves Jamie Lee Curtis

Néhány évvel ezelőtt Jamie Lee Curtis a More magazin címlapján keltett feltűnést. “A combom nem a legszebb, nagy melleim vannak és puha, kicsit hurkás hasam. De szeretem magam, és ezért nem is koplalok” – mondta akkor.

Így néz ki az 56 éves Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis titka éppen az, hogy ő úgy maradt igazi nő Hollywoodban, hogy nem változtatott magán. Szereti a nevetőráncait, mert a boldog pillanatokra emlékeztetik, szereti a haját, mert nem kell vele bajlódnia.

Így néz ki az 56 éves Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis nem az egyetlen, aki jobban érzi magát a bőrében most, mint fiatalon, amikor még másoknak akart megfelelni. Helen Mirren retusálatlan képei és Jane Fonda parádés bevonulásai azt bizonyítják, hogy egyre többen vannak.

Így néz ki az 56 éves Jamie Lee Curtis

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top