nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Sosem hallott Zámbó Jimmy-dalok kerültek elő

Sosem hallott Zámbó Jimmy-dalok kerültek elő

Örülhetnek a Zámbó Jimmy-rajongók ugyanis még sosem hallott, több mint 20 éve felvett dalok jelennek meg a király előadásában.
NLCafé
f Ajánlom

Boros László 1991 júniusában elsőként kötött lemezszerződést az akkor még ismeretlen énekessel. A Csak egy vallomás című Zámbó Jimmy-debütálás műsoros kazettáiból több mint 40 ezer fogyott írja a Blikk. “Jimmy kilencvenegy decemberében közölte velem, hogy menni akar, de ígéretet tett, hogy megcsinálja velem azt a két lemezt, amit a szerződésünk még magában foglalt” – idézte fel Boros, hozzátéve, hogy pár hónap múlva Jimmy beállított hozzá 22 dallal és világslágerrel, amelyekhez zömében Boros írt szöveget. 

“A Magneoton kiadó tudott a megállapodásunkról, de miután Jimmy hozzájuk szerződött, titokban vettem fel vele a számok többségét” – emlékezett a producer, aki Jimmy 2001 januári halálát követően a Magneotonnal karöltve adta ki a főleg külföldi slágerek magyar változatait rejtő Volt egyszer egy négy oktáv című albumot. Ez aranylemez lett, ám a producer felesége betegsége miatt nem tudott nekiállni a harmadik lemez gondozásának, most viszont erre is sor kerül. “Küldetésemnek érzem, hogy ezzel a lemezzel a Királyt visszahelyezzem a trónra” – mondta Boros László. A kiadásra váró dalok között 3 olyan szerepel, amit még sosem hallhattak a rajongók, a többi korábban már felkerült az internetre. A producer ragaszkodik hozzá, hogy kazettán is jelenjen meg a 8+1 felvétel, éppen úgy, mint 1991-ben.

Sosem hallott Zámbó Jimmy dalok kerültek elő

A tékozló dalnok hazatért című új lemez borítóját megnézheted a Blikk weboldalán!

Megosztás Facebookon