Sztárok

Eurovízió 2015: Boggie ott van a legesélyesebbek között

Boggie nagyon megtisztelő felkérést kapott az osztrákoktól, ez pedig azt is jelentheti, hogy a magyar énekesnőt az egyik legesélyesebbnek tartják a 2015-ös Eurovízión.

Boggie hétfőn utazott el Bécsbe, hogy a helyszínen megkezdje a felkészülést és a próbákat az Eurovízió 2015-ös nemzetközi döntőjére. Mivel az énekesnővel személyesen nem tudtunk beszélni, menedzserét kérdeztük arról, mi vár Boggie-ra az elkövetkező napokban, így szereztünk tudomást egy megtisztelő felkérésről is.

Elindultunk! Bécs, jövünk! 🙂

Posted by Eurovision Hungary on Monday, May 11, 2015

“A következő két hétre szinte minden percet beosztottak a helyi szervezők. Lesznek hivatalos és nem hivatalos programok. 17-én Boggie a Bécsi Operaházban lép fel, ami nagy szó, hiszen erre az előadásra csak öt énekest hívtak az Eurovízió 2015-ös indulói közül”árulta el Boggie menedzsere, akitől azt is megtudtuk, hogy az énekesnő Placido Domingóval fog színpadra állni. A megtisztelő felkérés pedig bizakodásra ad okot, hiszen azt jelenti, hogy az osztrákok is nagyon kedvelik az Eurovízió 2015 magyar indulóját.

Boggie-nak egyébként nagy sikere van szerte Európában, éppen ezért az elmúlt hetekben flashmobturnén volt több nagyvárosban is. Többek között Londonban, Stockholmban és Párizsban hívta közös utcazenésre rajongóit, a különös turné utolsó állomása pedig Bécs lesz.

Boggie flashmobturnéjáról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top