Sztárok

Kiss Ramónának megfordult a fejében, hogy kilép a Barátok köztből

Alig alszik 5-6 órát egy nap, annyi fellépése van a Barátok közt forgatása mellett Kiss Ramónának – írja a Blikk.

“A klasszikus értelemben vett nyaralás viszont idén elmarad. A munkáé lesz a főszerep. És én ettől olyan energikusnak és boldognak érzem magam, mint amilyen még soha életemben nem voltam. Úgy vagyok vele, ha kell, elhúzom az Erzsébet hidat!” – mondta a Blikknek a Barátok közt sztárja, Kiss Ramóna.

“Tizenhét évesen csak belecsöppentem ebbe az egészbe, és hosszú évekig nem voltam biztos abban, hogy ez az én utam. Bármilyen munkáról is van szó, az ember egyszer csak elfárad. Persze a Barátok közttel szerencsém van, hiszen folyamatos a megújulás, de azért volt idő, amikor megfordult a fejemben, hogy abbahagyom. Aztán igazán akkor teljesedtem ki, amikor bejött mellé a színház is. Öt évvel ezelőtt kaptam az első színházi szerepem, azóta pedig szerencsére folyamatosan vannak felkéréseim, és én magam is járok meghallgatásokra. Azt hiszem, azóta tudom, hogy halálomig ezzel szeretnék foglalkozni.”

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top