Sztárok

A legunalmasabb sorozatok folytatódnak, de elkaszálták a kedvenceket

Mit gondoltok, hogy melyik (szerintem) unalmas sorozat tér vissza ősszel a 12. évaddal? És melyik köztévén futó fiatalos műsortól kell búcsúznunk? Jönnek a válaszok.

Folytatódik a 12. évaddal a Grace Klinika. Én tényleg nem értem, mit remélnek ettől a készítők, hiszen néhány hete kinyírták azt a karaktert, akinek a nézők 80 százalékát köszönhették. És csak remélni tudom, hogy nem pályáznak arra, hogy tizenöt évadig húzzák, mint a Vészhelyzet.
Új évadot kapott a Castle (itthon az RTL adja), habár még számos készítő és szereplő szerződése kérdéses. Hiába volt erős az első három évad, már semmi újat nem tud mutatni a Modern Family (itthon a Comedy Centralon, az HBO-n is elcsíphetitek), ennek ellenére a sitcom újabb részekkel tér vissza ősszel. Folytatódni fog a SHIELD ügynökei (VIASAT3) is, amit a második évad egyetlen részében összekötöttek a Bosszúállók 2. részével, és a világ egyszerűen megőrült ettől. De visszatér ősszel a Botrány (Universal Channel), és az Egyszer volt, hol nem volt (M2) is.

A legunalmasabb sorozatok folytatódnak, de elkaszálták a kedvenceket

Elkaszálták azonban négy évad után a Szívek doktorát (itthon a Duna tévén megy), ami azonban még a rajongók szerint is tökéletes befejezést kapott. Szintén búcsúzik a The Mindy Project. Azonban a FOX-on három évadot megért sitcom állítólag egy másik csatornán ősszel visszatér. Pedig kár erőltetni, mert a második évad felénél teljesen elfáradt a sorozat.

Olvass még sorozatokról:

A legunalmasabb sorozatok folytatódnak, de elkaszálták a kedvenceket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top