Sztárok

Rubint Réka szupercuki titkot árult el kisfiáról

Rubint Réka három évvel ezelőtt egy különleges ajándékot adott férjének, Schobert Norbinak, házassági évfordulójuk alkalmából. A nem mindennapi ajándékért most legkisebb fiuk, Zalán rajong.

Rubint Réka négyéves gyermeke, Zalán igazi kisfiú, aki imádja a járműveket,így nagy kedvence a garázsukban álló oldtimer autó. “A tízedik házassági évfordulónkon leptem meg Norbit egy gyönyörű, kifogástalan állapotban lévő ’74-es Zsigulival. Persze a hétköznapokban nem ezt szoktuk használni, de pár napja Zalán észrevette az iroda garázsában, és ki sem akart szállni belőle. Ez után minden nap megkérdezte, hogy mikor megyek érte a Zsigulival az oviba?! Tegnap úgy alakítottam a napomat, hogy Zalán kívánságát teljesíteni tudjam, és sikerült óriási örömet és hatalmas élményt szereznem” – mesélte Schobert Norbi felesége, aki azt is hozzátette, nemcsak kisfia utazott tegnap a retró autóban, hanem két idősebb gyermeke, Norbika és Lara is kipróbálták. Ezt a galériánkra kattintva te is megnézheted:

“Elvittem őket fagyizni Szentendrére, és azt tervezzük, hogy vasárnap is egy zsigulis napot tartunk. Zalán ugyanis szívja magába a kultúrát, és a kocsikázáson kívül nagy vágya, hogy felmenjünk a Várba a Mátyás-templomba”mondta nevetve Rubint Réka. “Én is szeretem az ilyen programokat, hiszen minőségi időt töltünk együtt, és nagy élményekkel gazdagítjuk a gyerekeket, ami nagyon fontos. Norbikáról például akkor tudom, hogy jól érezte magát, mikor este boldogan közli velem: anya, ez volt életem legjobb napja! Ez pedig hihetetlenül jó érzés” – beszélt családjáról a sportos édesanya.

A Zsiguliért azonban nemcsak Rubint Réka gyermekei vannak oda, pár évvel ezelőtt a Vad Fruttikat is megihlette egy elég jól sikerült nyári slágerre:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top