Sztárok

Ezzel a világhírű modellel jár Bradley Cooper – fotó

Alig egy hónapig volt szingli Bradley Cooper, aki márciusban szakított párjával. Az Oscar-jelölt színészre ismét rátalált a szerelem, új barátnője pedig Cristiano Ronaldo exe. Tudjátok, már kiről van szó?

A világ egyik leggyönyörűbb nőjével jár Bradley Cooper. A színész hetek óta Irina Shaykkal randizik, aki öt évig volt Cristiano Ronaldo párja. A világhírű orosz modell karácsonykor szakított a focistával, Bradley Cooper pedig márciusban jelentette be, hogy újra szingli. Az első pletykák akkor reppentek fel arról, hogy Bradley Cooper és a szupermodell egy párt alkotnak, mikor egy Broadway-darabra együtt mentek. Akkor sem Irina Shayk, sem a színész nem kommentálta az esetet. A napokban New York utcáin kapták őket lencsevégre, ahol láthatóan egymásba karolva sétálgattak, a MET-gáláról pedig együtt távoztak. Bennfentesek azt is elárulták a Daily Mailnek, hogy bált követő partin nyilvánosan csókolóztak. A pár egyik ismerőse a Hello! magazinnak azt mondta, Bradley Coopert és a szupermodellt közös ismerősök mutatták be egymásnak, és megismerkedésük óta rendszeresen találkozgatnak.

http://holamx.tumblr.com/post/118209876216/la-prueba-del-romance-entre-irina-shayk-y-bradley

Ha erről a fotóról nem ismernéd fel Irina Shayket, akkor galériánkra kattintva láthatsz pár képet róla, amikről biztos neked is beugrik, ki ő:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top