Sztárok

Ashton Kutcher elképesztően megható dolgot tett – galéria

Újra beleszerettünk Ashton Kutcherbe, aki olyan ajándékkal lepte meg szüleit anyák napján, hogy attól te is teljesen elérzékenyülsz majd.

Ashton Kutcher jófejségétől az elmúlt időben egyik ámulatból esünk a másikba. Néhány hete azért kampányolt, hogy a férfivécékben is legyen pelenkázó, most pedig anyák napján okozott nagy meglepetést. Ashton Kutcher azzal ajándékozta meg édesanyját, hogy teljesen átalakította és felújította gyerekkori otthonát. Anyukája pedig, mikor meglátta az elkészült házat, könnyekben tört ki a meghatottságtól. Ám Ashton Kutcher elárulta, a felújítással nemcsak szüleit, hanem magát is megajándékozta kicsit. “Azt szeretném, ha úgy élhetnének, hogy az unokáik veszik körül őket. Nekem nemrég született meg a kislányom, a húgom pedig egy fiúnak adott életet. Arra vágyom, hogy a ház a következő generációnak is megfeleljen” – mondta a színész egy tévéműsorban, ahol bemutatták a nagy átalakítást.

Ashton Kutcher elképesztően megható dolgot tett - galéria

Asthon Kutcher számára nagyon sokat jelent gyerekkori otthona, hiszen 13 éves korában segített mostohaapjának felépíteni a házat. A férfi fontos szerepet játszik a színész életében, nagyon szoros kapcsolatban állnak. “Egyike vagyok azoknak a szerencsés embereknek, akiknek két apukájuk van”mesélte Ashton Kutcher.

Galériánkra kattintva még több képet láthatsz arról, hogyan fogadta a színész édesanyja a megható ajándékot:

Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top