Sztárok

MET-gála: Péniszes ruhában bulizott Robert Pattinson barátnője – fotó

Most aztán a párnájába sírhatja magát Lady Gaga, akinek soha nem jutott eszébe olyan ruhát felvenni egy vörös szőnyeges eseményre, mint Robert Pattinson szerelmének a MET-gálán.

Már több mint egy éve alkot egy párt Robert Pattinson és extravagáns stílusáról híres barátnője, FKA Twigs. Így természetes, hogy a MET-gálára is egymás oldalán érkeztek. FKA Twigs ruhája első ránézésre hozta a tőle elvárt kirívó stílust, ám mikor jobban megvizsgáltuk a dressze felsliccelését, őszintén meglepődtünk. Szó sincs arról, hogy Robert Pattinson barátnője saját testrész villantott volna, hanem a lány ruháján egy kisebb péniszmintát fedeztünk fel, amiről most mutatunk is néhány képet.

Íme Robert Pattinson és szerelme, meg a bizarr minta. Az énekesnő combja felett kell keresni:

MET-gála: Péniszes ruhában bulizott Robert Pattinson barátnője - fotó

Egy közelebbi kép a péniszrajzról a MET-gála vörös szőnyegén:

MET-gála: Péniszes ruhában bulizott Robert Pattinson barátnője - fotó

Itt pedig érdemes azt is megnézni, milyen helyesek együtt a színésszel:

MET-gála: Péniszes ruhában bulizott Robert Pattinson barátnője - fotó

Robert Pattinson és pénisszel díszített ruhás szerelme a MET-gálán jelent meg először együtt azóta, hogy múlt hónap elején eljegyezték egymást. Az biztos, hogy sikerült maradandó élményt okozniuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top