Sztárok

Ünnepeljünk, emberek: 10 éve bukott le Angelina Jolie és Brad Pitt, a bosszantóan tökéletes pár

2005 áprilisában fotózták le először Jolie-t Pitt-tel. A képek Kenyában készültek, és akkor még kevesen fogadtak volna nagyobb összegben arra, hogy ez a két ember hosszú távon együtt marad. Nekik lett pedig igazuk, mert a bosszantóan tökéletes házaspár már 10 éve együtt van, és azóta létezik a Team Aniston és a Team Jolie klub is.

Amikor tíz évvel ezelőtt Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata elkezdődött, nem volt még Bieber-láz (Justin Bieber akkor még csak 11 éves kamasz volt), nem volt menő a paleo diéta, és nem volt iPhone sem. Mindezek ma már nincsenek a top témák között, ellenben Jolie és Pitt kapcsolata most is téma.

Mr. és Mrs. Pitt

Nem azért volt az egyik legnézettebb filmje mindkét sztárnak a Mr. és Mrs. Smith, mert a forgatókönyv vagy a játékuk felejthetetlen volt. Csakis a kettőjük között akkor már letagadhatatlan vonzódás miatt. Hosszú ideig tagadták, aztán pár éve Angelina Jolie beismerte, hogy a szerelmük tényleg a forgatáson kezdődött. “Pár hónapja forgattunk, és egyszer csak rájöttem: Istenem, alig várom, hogy munkába menjek. Remegett a lában, mintha randira készültem volna” – mesélte a színésznő. A filmbeli esküvőjük képei majd’ minden róluk szóló hírnél megjelentek, Jolie és Pitt igazi esküvőjére viszont 9 évet vártak. Mint mondták, nem ez volt a kívánságlistájukon a legelső dolog.

Megnézem
Összes kép (1)

Modern család

Jolie és Pitt párosának összesen hat gyermeke van. Három adoptált és három vér szerinti. “A gyerekek saját személyiséggel jönnek a világra, és ha nem rontjuk el, nem korlátozzuk őket, akkor olyanok maradnak, ahogyan megszülettek. Nekem minden gyerekem olyan most, mint kicsinek volt” – mesélte Jolie. Pitt pedig tökéletes partner szülőként is. Sőt! Mintha minden gyereknél újra fellángolt volna a szenvedély. Nem sűrűn olvastam más állapotos nőtől olyat, amit Jolie mondott: “Terhesen, vagy mondjuk sok gyerek mellett kreatívnak kell lenni, hogyan találjunk időt a szexre. Izgalmas kaland.”

Ünnepeljünk emberek: 10 éve bukott le Angelina Jolie és Brad Pitt, ma is együtt vannak

Divatguruk? Ugyan!

Pitt és Jolie is a legszebb meg a legcsinosabb hollywoodi sztárok listáján szerepeltek éveken át, pedig ezt a két embert a divat és a megjelenésük érdekli a legkevésbé. “Én szeretek kísérletezni” – magyarázta Pitt, amikor 2009-ben mindenki a színész ősz kecskeszakállán viccelődött. Megjelenése még egy évvel később is téma volt, a szakálla mém lett, és persze előkerült az unalmas lemez, hogy mindez az igénytelen Jolie miatt van. “Nekem tetszik, és szeretem mindenhogy. Imádom a benne rejlő művészt, aki szeret változni” – mondta Jolie, aki szinte kizárólag feketében jár.

Megnézem
Összes kép (1)

 Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top