Sztárok

Kim Kardashian ismét megmutatta elképesztő idomait – fotóval

Nem lehet könnyű Kim Kardashiannak lenni, hiszen mióta olajos, pucér testtel szerepelt egy magazin címlapján, nehezére esik újat mutatni. Ám most ismét sikerült, ha nem is felrobbantania az internetet, de egy kisebb detonációt okoznia friss, szexi fotóival.

Kim Kardashian újra fehérneműben villogtatta lenyűgöző idomait. Ám ez alkalommal a magamutogatásnak apropója is volt, legalábbis Kim Kardashian-i értelemben. Kanye West élete szerelme ugyanis arra készül, hogy megjelentesse első saját könyvét. De a celebnő rajongóinak nem kell attól tartaniuk, hogy egy irodalmi művet kell majd a kezükbe venniük, és a betűk sem fogják őket maguk alá temetni. Hiszen mi másból állhatna Kim Kardashian könyve, mint a szelfijeiből? A valóságshow-hősnő már meg is kezdte a könyv reklámozását, friss, fehérneműs fotója mellé azt írta: “Ne gondoljátok, hogy nem raktam egy csomó szexi képet a könyvembe.” Nekem efelől semmi kétségem sem volt, szerintem Kim Kardasian azzal tudná újra felrobbantani az internetet, ha egyszer ruha alá rejtené idomait.

Egy melltartós kép pedig nem elég, így ezzel a fotóval egészítette ki könyve népszerűsítését Kim Kardashian

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top