Sztárok

Iszak Eszti nagy meglepetést okozott anyák napján

Iszak Eszti nagyon szoros kapcsolatot ápol édesanyjával, így mindig készül az anyák napjára. A VIVA műsorvezetője elárulta, melyik volt a legemlékezetesebb ünneplésük.

Iszak Eszti idén szülővárosába, Dunaújvárosba utazik anyák napjára, ami a VIVA műsorvezetője számára is nagyon fontos ünnep. “Fantasztikus a kapcsolatom édesanyámmal, aki a legjobb barátom is egyben, annak ellenére, hogy sokban különbözünk egymástól. Mindent tud rólam, mindenről tudunk beszélgetni, nem emlékszem rá, hogy valaha komolyabb konfliktusom lett volna vele”árulta el Iszak Eszti, aki minden évben friss, tavaszi virágcsokorral kedveskedik édesanyjának. A két évvel ezelőtti anyák napja pedig különösen megható emlék marad számukra. “Egy csodás római utazással leptem meg, amit csak az utolsó pillanatban árultam el, nagy volt a meglepetés! Szuperül éreztük magunkat, Ákos akkor még kint élt Olaszországban, ő kalauzolt minket” – mesélte a VIVA műsorvezetője, aki közel három éve Dobrády Ákos párja. 

Iszak Eszti nagy meglepetést okozott anyák napján

Iszak Eszti szívéhez nagyon közel áll Olaszország, nemrég Szicíliába utaztak szerelmével, fotóikat pedig galériánkra kattintva megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top