Sztárok

Katalin hercegnő és Vilmos: vízben töltötték a házassági évfordulójukat

Bár Katalin hercegnő bármelyik pillanatban világra hozhatja gyermekét, mégis kiugrott a Kensington-palotából, hogy férjével megünnepeljék negyedik házassági évfordulójukat.

Katalin és Vilmos nem mentek zajos szórakozóhelyre, sem romantikus étterembe, mi több, még csak messzire sem, hanem az otthonuktól, a Kensington-palotától egy nagyobb kőhajításnyira lévő Buckingham-palotába autóztak át – loccsanni egyet a palota medencéjében.

Magukkal vitték a kisfiukat, György herceget is, aki már babaúszásra is ide járt. Katalin vagy a dadája azóta is rendszeresen hordja őt úszni a dédimamához. A medencét amúgy a II. világháború után építették, azóta megnagyobbította Fülöp herceg, hogy legyen hol lubickolniuk a gyermekeiknek, unokáiknak. Itt tanult meg úszni Vilmos is, most pedig György herceg. A fedett, üveges falú medence a Buckingham-palota kertre néző nagy teraszának bal oldalán található, és pazar kilátás nyílik belőle a palota kertjére, mely a legnagyobb magánkert Londonban.

Katalin hercegnő és Vilmos: vízben töltötték a házassági évfordulójukat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top