Sztárok

A spinningelő Károly hercegnél ma már nem lesz jobb – videó

Károly herceg múlt hónapban egy bowlingozó videóval nyerte meg az internetet, most azonban ezen is túltett, és megmutatta, hogyan szobabiciklizik. Erről pedig egy hibátlan videó készült.

Nem meglepő, ha Károly herceg számára fontos, hogy formában tartsa magát, hiszen Katalin hercegnő bármelyik pillanatban életet adhat második unokájának. Károly herceg pedig kifejezetten fitten várja a csöppséget. Vilmos és Harry édesapja egy skót sportcentrumban járt, ahol kipróbálta a spinningelést. “Még mindig nem hiszem el, hogy felszállt a biciklire. Szuper volt!” – mesélte a Telegraphnak az spinningedző, akinek az órájára Károly herceg betévedt. “Nagyon meglepődtem, hiszen ez egy nehéz sport, a biciklire sem könnyű felszállni. Remélem, hamarosan visszajön és végigcsinál egy egész órát. Biztos vagyok benne, hogy kibírná, bár nem ajánlom neki, hogy öltönyben jöjjön” – mondta nevetve a tréner.

A spinningelő Károly herceget a videóra kattintva te is megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top