Sztárok

Sarka Kata fontos döntést hozott házassága érdekében

Sarka Katát nagy megtiszteltetés érte, hiszen harmadik helyen végzett a Fitbalance-on. A verseny után pedig komoly elhatározásra jutott a jövővel kapcsolatban.

Sarka Kata közel három hónapon keresztül kemény edzéssel és diétázással készült a Fitbalance versenyre. Ez a feszített életmód pedig nemcsak neki volt nehéz, de férjét, Hajdú Pétert is megviselte. “Imádtam a versenyt, hihetetlen élmény volt, ahogy a felkészülés is, de úgy döntöttem, többet nem fogok indulni. Igazából a férjem kérte, hogy ne tegyem, mert számára is nehéz időszak volt ez. Rossz volt, hogy nem tudunk elmenni együtt enni egy jót, vagy nem ihattunk meg egy pohár bort” – mesélte nekünk őszintén házasságáról Sarka Kata, aki azt is elárulta, továbbra sem szeretne lemondani az edzésről, és étrendjén is csak keveset fog változtatni.

Sarka Kata korábban megosztotta velünk: a Fitbalance-ot követő napra azt tervezte, hogy végigjárja a számára legkedvesebb éttermeket és végigeszi a kedvenc ételeit, ám ez sajnos nem úgy alakult, ahogy szerette volna. “Már a versenyre mindenki hozott nekem finomságokat, Vajna Timi csokiszuflét, az anyukám pedig a kedvenc süteményeimet, így nagyon vártam már, hogy mehessek az öltözőbe, és megkóstolhassam őket. Ám mire odaértem, a többiek mindent megettek! Először azt hittem, ez csak valami átverés lehet, de mikor leesett, hogy tényleg eltűnt minden finomság, hatalmas nevetésben törtem ki” – mesélt némileg kellemetlen élményéről Hajdú Péter felesége, aki megnyugtatott minket, később sor került egy nagy vacsorára.

Galériánkra kattintva megnézheted milyen volt Sarka Kata a Fitbalance-on:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top