Sztárok

Katalin hercegnő második gyermekéről minden létező bőrt lehúznak

Bármelyik pillanatban megszülethet Katalin hercegnő második gyermeke, ettől pedig az egész világ bezsongott. Egy angol fagylaltcég a baba érkezése alkalmából bizarr hűsítőt kezdett forgalmazni.

Most már biztos vagyok benne, hogy nincs több betömhető piaci rés. Egy angol édességgyár ugyanis még azt a lehetőséget is kihasználta, hogy anyatejből készítenek fagylaltot. Az ötletük nem teljesen új keletű, már 2011-ben egyszer piacra dobták ezt a terméket, most pedig Katalin hercegnő második gyermekét várják vele. “Úgy gondoltuk, hogy a Katalin hercegnő szülése a megfelelő alkalom, hogy felhívjuk a szülők figyelmét arra, hogy az anyatej a legjobb. Mi mást adna az ember egy kis hercegnek vagy hercegnőnek?” – nyilatkozta társaság szóvivője. A cég a furcsa édességet az interneten forgalmazza, ahol az érdeklődök receptet is találhatnak hozzá, így bárki elkészítheti a saját anyatejes jégkrémjét:

Would YOU eat #IceCream made from #BreastMilk? #RoyalBabyWatch #royalbabyalert @MailOnline http://www.dailymail.co.uk/femail/food/article-3057274/Breast-milk-ice-cream-released-time-royal-birth.html

Posted by The Licktators on Monday, April 27, 2015

Katalin hercegnő gyermekét a britek nagyon várják. A királyi család legfanatikusabb rajongói és a helyi sajtó munkatársai már napok óta a St. Mary Kórház előtt sátraznak. Éppen ezért, kedveskedésből a királyi család kedden reggelivel lepte meg a várakozókat.

Galériánkra kattintva megnézheted, hogyan várják Katalin hercegnő és Vilmos második gyermekét Londonban:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top