Sztárok

A “tökéletes” Kárász Róbert produkálta az év legnagyobb bunkóságát

Kárász Róberttől már sok bicskanyitogató megnyilvánulást hallottunk, ám amiket szerda reggel Mádai Viviennek mondott, minden határon túlment.

Kárász Róbert olyan mélységekbe bukott alá szerda reggel a Mokkában, hogy sem a fülemnek, sem a szememnek nem hittem. A műsor vendége Mádai Vivien volt, aki pár hete olyat tett, amilyet Magyarországon még egyetlen híres édesanya sem. Mádai Vivien ugyanis retusálás nélkül, fehérneműben mutatta meg testét fél évvel kisfia világrajövetele után, ezért pedig minden tiszteletem az övé. Mádai Vivien döntése egy nagyon fontos lépés volt, nemcsak neki, a többi nő számára is. Hiszen megerősítést kapott, hogy a legtöbb anya elégedetlen a testével szülés után, de ez a természetes, és bátran fogadjuk el magunkat! Na, ez az üzenet nem jött át Kárász Róbertnek, aki szemrebbenés nélkül elsütötte az év eddigi legnagyobb taplóságait, mikor megnézte a fotókat. Íme néhány idézet tőle:

A szülés után megereszkedett a hasad, hájas vagy.

Most őszintén, erre a fotóra… Jó, van egy kis pocid.

Jó. Ha ez bántó, akkor elnézést.

Mikor Demcsák Zsuzsa arra terelte a szót, milyen jó, hogy végre lehet erről a témáról beszélni, és nem kell a társadalmi elvárások miatt szorongani, Kárász Róbertnek sikerült maga alá dobnia az atombombát:

Szerintem ez ugye a nőkből jön. Alapvetően nem a környezet várja el, a környezet pont hogy természetesnek tartja. Ti, nők – akik idézőjelesen elszenveditek a szülés utáni nehézségeket – vagytok elégedetlenek önmagatokkal.

Köszönjük a “tökéletes” Kárász Róbertnek a véleményét.

Akinek viszont tényleg hálásak vagyunk, az Mádai Vivien. A műsorvezetőnő a lehetőségekhez képest a legjobban kezelte a helyzetet, és megpróbálta elmagyarázni a képek jelentőségét Kárásznak, aki erre nem volt túl fogékony.

Vivien fotóiról korábban mi is írtunk, és itt te is megnézheted őket:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top