Sztárok

Egy ukrán nő állítja: Mila Kunis ellopta a csirkéjét – videó

Kristina Karo fiatal nő, aki Ukrajnából érkezett Los Angelesbe. A története szerint egy hónapos korában Mila Kunis ellopta tőle a csirkéjét. Mármint a nő volt egy hónapos, de most mégis minden emléke előtört. Nyilván mindenki tudja, hogy a zöld kártya nagyon sok pénzbe kerül – mit ad Isten, a sztorival egy időben került fel a Youtube-re a Give me a green card című száma – ám ilyen frappáns sztorival talán még senki nem próbált pénzhez jutni. A nő ugyanis nem kevesebb, mint 5 ezer dollárra perli a csirkelopással vádolt színésznőt. A TMZ exkluzív interjút készített az ukrán szerencsevadásszal. Vigyázat! Agysejtpusztító párbeszéd következik.

Kristina Karo: Mondjuk úgy, hogy belefutottam Miss Kunisba, megláttam, és az összes emlékem egyszer csak előjött.

TMZ: Kristina, és tud valamit Doggie-ról, él még? Felvette a kapcsolatot Miss Kunisszal, amióta Los Angelesbe jött?

K.K.: Oh, bárcsak tudnám! Bárcsak tudnám! Remélem, hogy még él, vagy már a csirkemennyországban van.

TMZ: Lehet egy gyors kérdésem? Mi Ukrajna fővárosa?

K.K.: Kijev.

TMZ: Oh, oké! Csak nem voltam biztos benne, hogy igazi az akcentusa. Azt hittem, ez valami átverés.

K.K.: Maga most gúnyolódik velem.

TMZ: Én nem gúnyolódom, egyszerűen nem hiszek magának.

K.K: Tudja mit, egy dolgot mondok. Szeretem ezt az országot! Halálosan szeretem ezt az országot! Az emberek törődnek velem és a történetemmel. És ez megmelengeti a szívem.

Ezután a nő kifejti, hogy az ő csirkéje bizony különleges volt és egyedi, mert az egyetlen dolog, amire nem tudta megtanítani, az az ugatás.

TMZ: És repülni tudott?

K.K.: Egyik csirkémet sem láttam soha repülni.

TMZ: Na, pedig az lett volna nagy dolog, ha azt megtanítja neki.

Az igazi katarzis pedig csak ez után következett, amikor tovább faggatóztak a csirkéről, ám a hölgy nem bocsátkozhatott részletekbe az ügyvédei tanácsára. Ezt már a riporterek sem bírták ki röhögőgörcs nélkül.

A válaszcsapás sem maradt el, a csirkelopással vádolt Mila Kunis, férje, Ashton Kutcher és asszisztensük home videóban válaszoltak a vádakra.

 És akkor íme a Kristina Karo első hivatalos videoklipje:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top