Sztárok

Görög Zita igazi szexszimbólumot faragott Horányi Juliból – fotó

Különleges projekthez állt össze Horányi Juli és Görög Zita. A közös munkának pedig nagyon meglepő eredménye lett.

Görög Zita a TRENDmánia című műsorához kérte fel Horányi Julit, akivel új külsőt álmodtak meg az énekesnőnek. Görög Zita és csapata ugyanis Marilyn Monroe-vá varázsolták az X-Faktor egykori versenyzőjét. “Julival a Story Gálán ismerkedtem meg, így kezdődött a barátságunk. Aztán egy másik eseményen is találkoztunk, ott került szóba köztünk, hogy milyen világsztár bőrébe bújna szívesen. Így találtuk ki, hogy Marilyn Monroe-vá alakítjuk – mesélt lelkesen a közös munkáról Görög Zita.

“Megpróbáltuk Marilyn híres fotóit újra elkészíteni, és azt kell mondjam, Juli nagyon ügyes volt, szerintem nem először csinálta” – mesélte nevetve a RTL műsorvezetője, aki azt is elárulta, őt is megihlette Horányi Juli átalakulása. “A forgatás óta azon gondolkozom, én kinek a bőrébe bújnék szívesen. De még nem tudtam eldönteni”mondta Görög Zita. Mi azért reméljük, ha kitalálja, akkor meg is valósítja, kíváncsiak lennének rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top