nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Egymilliárd forintért kelt el Vajnáék amerikai otthona?

Egymilliárd forintért kelt el Vajnáék amerikai otthona?

A Bors információi szerint elkelt az a luxusingatlan, amelyben Vajna Tímea és Andy Vajna lakott amerikai tartózkodása idején.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Bors információi szerint elkelt Vajnáék amerikai háza, amit több mint egy évig árultak, több ügynökségen keresztül. Az ügyben sem Andy Vajna, sem Vajna Tímea nem kívánt nyilatkozni, így nem derült ki, miért kellett megválniuk a luxusingatlantól, ami a lap információi szerint 995 millióért, azaz majd egy milliárd forintért árultak, és több mint valószínű, hogy ezt az árat meg is kapták a Santa Monica és Beverly Hills között álló házért.

Andy Vajnáról és Vajna Tímeáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

7 Fotó megtekintése

Andy Vajna és Vajna Tímea

Fotó: Borzi Vivien
Még több +

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon