Sztárok

Meghalt Paris Hilton legendás csivavája, és ettől felbolydult az internet

Gyászol Paris Hilton. A világ leghíresebb örökösnője ugyanis elvesztette leghűségesebb társát, Tinkerbellt.

Paris Hilton az Instagramján jelentette be a szomorú hírt, hogy 14 éves korában elhunyt legendássá vált kutyája, Tinkerbell. “Összetört a szívem, és le vagyok sújtva, úgy érzem, mintha egy családtagot vesztettem volna el. Szeretlek Tinky, egy legenda vagy, és soha nem merülsz feledésbe” – búcsúztatta a kutyát Paris Hilton.

Tinkerbellnek egyébként kalandos élete volt. A pletykák szerint az örökösnő a Doktor Szöszi bemutatója után határozta el, hogy nem élhet egy csivava nélkül. Így interneten keresztül beszerezte Tinkerbellt, aki hamar elválaszthatatlan társává vált. Talán csak egyszer fordult elő, hogy Tinkerbell nem gazdája táskájában vagy kezében volt, ezt támadók kihasználták, és elrabolták az állatot. Ekkor Paris Hilton ötezer dolláros nyomravezetői díjat ajánlott fel a megtalálónak, ám az eb hat nap után rejtélyes körülmények között visszatért hozzá. Soha nem derült ki, hogy pontosan, hogyan szerezte vissza az állatot, ahogy az sem, hol töltötte az azt a pár napot a kutya.

Tinkerbell még a South Parkban is fontos szerepet kapott:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top