Sztárok

Zokogva vette át rákbeteg édesanyjától zenei díját Taylor Swift – videó

Néhány héttel ezelőtt Tumblr-oldalán jelentette be Taylor Swift, hogy az édesanyjánál rákot diagnosztizáltak. Az ötvenedik ACM-díjátadóra az énekesnőt a szülei is elkísérték, a díjátadón pedig mindenki a könnyeit törölgette, amikor a saját anyja konferálta fel díjazott lányát.

Ötvenedik alkalommal rendezték meg a country zene legnagyobb díjátadó ünnepségének számító ACM Awardot, ahol Taylor Swift is megjelent szüleivel. A fiatal énekesnő nemrégiben nyergelt át a popszakmába, de nevét countryénekesnőként ismerte meg a világ. Taylor Swift ez alkalommal az elmúlt ötven év legjobb countryénekesnőjének járó megtisztelő díjat vehette át egyenesen az édesanyjától. 

“Mint sokan közületek a saját gyerekeitekre, én is nagyon büszke vagyok az enyémre. Szeretném megköszönni az ACM-nek, hogy elismerik őt és az egész zenésztársadalomnak, amiért ennyire jól gondját viselik. Egészen kiskorától kezdve, amikor ő még kislányként játszadozott tele kreativitással, néztem ezt a díjátadót, mostanáig, amikor már a saját világ körüli turnéjára készül. Mindig is imádott zenét írni, gitározni, zongorázni, történeteket elbeszélni. 17 éves lehetett, amikor az apjával együtt igencsak tiltottuk őt – teljesen jogosan – egy bizonyos fiatalembertől. Taylor hihetetlen dühös volt ránk, bezárkózott a szobájába. Egy óra múlva előbújt, és elénekelte nekünk a Love Story című dalát. Szemtanúja voltam, ahogy egy magányos kislányból felnőtt nővé érett, aki körül rengeteg jó barát van. Megtanult kiállni magáért és a dolgokért, amikben hisz” – konferálta fel megható beszédében lányát Andrea Swift, miközben végig az apja mellett helyet foglaló, könnyeivel küszködő Taylor Swiftet figyelte. Az énekesnő egész este egy percre sem engedte el maga mellől édesanyját.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top