Sztárok

Cserpes Laura elismerte, hogy ő Berki Krisztián új párja

Hétfőn az egész magyar sajtó azt találgatta, vajon tényleg Cserpes Laura-e a titokzatos nő Berki Krisztián Instagram-oldalán közzétett fotóján. Az énekesnő menedzsere a Bors hasábjain öntött tiszta vizet a pohárba.

“Mint Cserpes Laura hivatalos képviselője annyit megerősíthetek, hogy valóban ő szerepel Berki Krisztián fényképén, de ezen kívül mást nem. Laura egyáltalán nem szeretne nyilatkozni ebben a témában, annyira friss még ez a kapcsolat, hogy ebben a stádiumban bármit mondani borzasztóan korai lenne” – nyilatkozta Kálnási Anikó a Borsnak, miután tegnap Berki Krisztián követői közül többen hozzászólásukban pedzegették, vajon Cserpes Laura látható-e háttal az Éden Hotel műsorvezetőjével közös fotón.

Berki Krisztián néhány nappal ezelőtt tette ki az első fotót új kedvesével, ahol szintén nem lehetett felismerni az énekesnőt. Akkor még sokan arra gondoltak, talán Hódi Pamela látható a fényképen, ám ezt az Éden Éjjel háziasszonya azonnal cáfolta. “Mindenki fogadja és higgye el, hogy Krisztián és Én nem alkotunk egy párt, és nem is fogunk! A szakítást Én akartam és ki is állok a döntésem mellett, mivel gyomorfordító dolgokat tett és tesz a mai napig!” tisztázta viszonyukat egykori kedvesével közösségi oldalán Pamela.

 Mi ezúton kívánunk sok boldogságot nekik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top