Sztárok

Ördög Nóra őszintén vallott a TV2-höz való átigazolásáról

Ördög Nóra és Nánási Pál egy előadáson osztotta meg kemény munkával elért sikereit és tapasztalatait. Ördög Nóra a TV2-höz való átigazolásáról is mesélt – írja a Bors.

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál egy előadás keretében mesélt kemény munkával elért sikereiről és tapasztalatairól. A TV2 műsorvezetője az RTL Klubtól való átigazolásáról is beszélt – írja a Bors. “Ami miatt leginkább megérte a váltás, hogy most már önálló személyiségként tartanak számon. Én voltam az RTL klubos Ördög Nóri, most meg Ördög Nóra vagyok, önálló személyiség, aki műsort vezet, éppen a TV2-n, és remélem, ez sokáig így is marad. Bár eredetileg nem ez motivált, de valószínűleg nekem az volt a váltás legnagyobb hozadéka: hozzátett a személyiségemhez a függetlenedés az RTL Klubtól, még akkor is, ha ez nyilván fájdalmas váltás volt. Nem rajtam múlt, az egyetlen »hibám«, hogy nem kezdtem el ütni az asztalt hetekkel előtte, hanem hoztam egy döntést, odamentem, és közöltem. Igazából egy vagy két ember van, akivel nem maradt ugyanolyan a viszonyom, mint előtte” – mondta Ördög Nóra.

Kiteregette a szennyest Ördög Nóra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top