nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Oszvald Marika élete legnagyobb kihívása előtt áll

Oszvald Marika élete legnagyobb kihívása előtt áll

Nem éppen testhezálló feladatot kapott Oszvald Marika, de némi gondolkodás után úgy döntött, belevág...
NLCafé
f Ajánlom

A bohókás szubrett egy erőszakos, smucig, önző és exhibicionista karakter bőrébe bújik, Oszvald Marikát felkérték ugyanis, hogy játssza el Csehov Sirályának Arkagyináját. Ez azért is nagy váltás a számára, mert még sohasem játszott prózai szerepet.

“Meglepődtem, amikor egykori tanítványon, Fehér Balázs Benő felkért a szerepre, először nem is értettem, miért engem akar. Arkagyina egy díva, én pedig egy ugribugri mitugrász vagyok. Időt kértem, de rá kellett jönnöm. Arkagyina nem is áll olyan messze tőlem. Ő egy önző színésznő, és bár én nem vagyok ilyen, a szakmából nagyon is ismerem ezt a karaktert, és kalandvágyó is vagyok. A pályám legnagyobb kihívásának tekintem ezt a szerepet” – mondta a Borsnak a mindig vidám Oszvald Marika, aki nagyon bízik a rendezőben, és még arra is felhatalmazta, szükség esetén bármikor felkérhet helyette valaki mást.

“Ahogy Marika létezik a színpadon, az egyfajta Arkagyina értelmezés, ezért tökéletes a szerepre…” – indokolta döntését Fehér Balázs Benő, az Átrium Film-Színházban május végén bemutatásra kerülő darab rendezője.

Megosztás Facebookon