nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Friss: teljes készültség a kórháznál, ahol Katalin hercegné szülni fog!

Friss: teljes készültség a kórháznál, ahol Katalin hercegné szülni fog!

Szerda reggelre teljes készültségbe helyezték a brit rendőrség egyik alakulatát annál a kórháznál, melyben Katalin hercegné szülni fog, de már rendőrök posztolnak az orvosai otthona előtt is.
L.CS.
f Ajánlom

Több rendőr jelent meg szerda reggel a St. Mary’s kórház előtt, ott, ahol a tervek szerint Katalin hercegné világra hozza második gyermekét. Ahogyan arról kolléganőnk beszámolt, már hétvégén lezárták a kórház utcájának mindkét végét, az épület előtt pedig felállították a sajtó számára kijelölt részt, melyet vaskos kordonokkal kerítettek el. Szerdai lapértesülések szerint teljes készültségbe helyezték a rendőrség egyik alakulatát mától egészen április 30-ig. Mindez azt jelenti, hogy bármikor világra jöhet a kis herceg vagy hercegnő, habár általános vélemény szerint a cambridge-i hercegné 25-re van kiírva.

Friss: Teljes készültség a kórháznál, ahol Katalin hercegné szülni fog

Lehallgathatatlan telefonokat kaptak Katalin orvosai

A rendőrség nemcsak a kórházat biztosítja, hanem már ott állnak Katalin hercegné két orvosának otthona előtt is. Ennek az a célja, hogy ha Vilmos felesége vajúdni kezd, az orvosok a londoni forgalomban minél hamarabb, rendőri kísérettel a kórházba érjenek. A doktorok egyébként már megkapták azt az állítólag lehallgathatatlan telefonkészüléket, melyen maga a cambridge-i hercegné értesíti őket, ha elkezdődnek a fájások.

Jelenleg a hercegné a fiával kelet-angliai vidéki otthonukban, Amner Hallban tartózkodik, ahol a királyi család egyik helikoptere áll készültségben, hogy ha kell, a fővárosba, a kórházba repítse.

5 Fotó megtekintése

Katalin kórháza előtt

Megállni tilos. Még áprilisban megszületik György testvére. (forrás: Profimedia)
Még több +
Nagy a készültség. (forrás: Profimedia)
Még több +
(fotó: NLC)
Még több +
(fotó: NLC)
Még több +
Rendőrök a St. Mary kórház előtt. (forrás: Twitter)
Még több +
Megosztás Facebookon