Sztárok

Coachella-körkép: Justin Biebert kidobták Amerika legnagyobb fesztiváljáról

A Coachella Amerika egyik legrangosabb fesztiváljává nőtt az elmúlt évtizedekben, nem véletlenül szeretett volna onnan szelfizni Vajna Tímea is, aki végül – VIP jegyek ide vagy oda – zöldkártyája ügyintézése miatt mégsem jutott el a helyszínre. Így viszont lemaradt Madonna kínosra sikerült csókjáról, Leonardo DiCaprio fergeteges bulijáról, dj Paris Hiltonról és arról a nem mindennapi eseményről, amely bizonyítja, hogy világsztárság ide vagy oda, ha nem tud viselkedni, még Justin Biebert is kidobhatják a buliból.

Bár ezúttal némi igazságtalanságot érzek szegény fiú kidobásával kapcsolatban. Történt ugyanis, hogy Drake koncertje alatt – ő az a rapper, aki forró kínos csókot váltott Madonnával  a színpadon – szeretett volna a VIP részre bejutni, mondván nem bír a rajongó tömeggel. A biztonságiak azonban kitették neki a megtelt táblát, így dzsásztinbiberség ide vagy oda, nem engedték be a backstage-be. A Coachella egyik dolgozója azonban karon ragadta Justin Biebert, mondván ő majd beviszi a sleppjét és őt a színpad mögé. Ám a fesztivál biztonsági őrei útjukat állták, és a pelyhedző bajszú Bieber fiút egy nyakfogással kivezették a fesztivál területéről – természetesen egy szemfüles fesztiválozó videót is készített.

Ám előtte, még a rajongók gyűrűjében, volt ideje együtt bulizni állítólagos csajával, Kendall Jennerrel, aki testvérél, Kylie-lal és barátaikkal érkezett a Coachellára. Akárcsak tavaly, idén is tiszteletét tette Leonardo DiCaprio, aki legnagyobb bánatomra azonban nem pörgött fel annyira, mint tavaly, így a cuki popórázás helyett ezúttal csak szolid pumpálásra futotta tőle.

 
Coachella-körkép: Justin Biebert kidobták Amerika legnagyobb fesztiváljáról
 
Coachella-körkép: Justin Biebert kidobták Amerika legnagyobb fesztiváljáról

Nem úgy Brooklyn Beckham, akit múlt héten apja, most pedig anyja égetett be nagy nyilvánosság előtt. Victoria Bekcham ugyanis saját Instagram-oldalán közzétett egy fotót fiáról a Coachella másnapjáról. Nagy buli lehetett!

Back from Coachella @brooklynbeckham x vb????

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Galériánkban fusd végig, ki hogy bulizott, lejjebb pedig a sztárok saját kezű Instagram fotóit is végig tudod nézni.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Resting your arms on your knees is the move

A photo posted by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) on

 

 

We ❤️@BeachersMadhouse

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

 

Till next time #Coachella

A photo posted by Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top