Sztárok

Komoly veszélyben lehet Vastag Csaba

Nemrég kitiltottak négy fanatikus rajongót Vastag Csaba koncertjeiről, mert zaklatták az énekest. A nők azóta sem állnak le, egyre durvább dolgokat művelnek.

Mint arról mi is beszámoltunk, Vastag Csaba és a menedzsere jogi lépéseket fontolgat négy fanatikus rajongó ellen, akik folyamatosan zaklatják az énekest. Ezt Vastag Csaba Facebook-oldalán is közzétették, és ott is, valamint privát üzenetben, kérték a négy nőt, álljanak le, és ne is látogassák Vastag Csaba koncertjeit. Ennek ellenére a következő koncerten is ott voltak, ahol ráadásul érdekes dolgok történtek, az énekes kétszer is “defektet kapott”, erről szintén a Facebookon számoltak be. Ha valóban a rajongók szúrták ki Vastag Csaba autójának kerekét, az már túlmutat azon, amit eddig csináltak – követték, hívogatták, zaklatták a többi rajongót –, hiszen az énekes komoly balesetet is szenvedhetett volna. Posztobányi Andor, Vastag Csaba menedzsere elmondta, mindenképpen szakértőt kérnek fel, hogy tisztázzák a defekt körülményeit.

A második “véletlen” defekt egy este koncert után… Mennyi erre az esély? … Durvul a helyzet.

Posted by Posztobányi Andor on 2015. április 11.

Vastag Csaba elmondása szerint nem fél, és hálás a többi rajongójának. “Engem nem lehet megijeszteni. Hálás vagyok a rajongóknak, akik tudnak erről a helyzetről. A reakció­juk az volt, hogy minden koncertemen és nyilvános megjelenésemkor óvnak engem és az autómat is, nem hinném, hogy másnak ilyen lelkes rajongóközössége lenne” – nyilatkozta az énekes a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top