nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Mostantól akár Som-Balogh Edina ruháit is hordhatod!

Mostantól akár Som-Balogh Edina ruháit is hordhatod!

Som-Balogh Edina végre azt csinálja, amit igazán szeret, és amire már régóta vágyott. A Barátok közt egykori színésznőjét most Weisz Fannival együtt vágott bele egy új projektbe.
Avatar
Gy.Zs.
f Ajánlom

Nagy esemény történt Som-Balogh Edina életében. A színésznő és három társa, Urbán Réka, Petruska Szonja és Weisz Fanni, megnyitották első ruhaüzletét, ahol az általuk megálmodott kollekcióikat árulják. “Egy éve kezdtem el ruhákat tervezni, és született meg a gondolat, hogy szeretnék egy boltot. Akkor, pici gyerek mellett, ez elképzelhetetlennek tűnt. Végül pár hónapja érkezett a megkeresés, hogy így négyesben létrehozhatnánk egy üzletet. Hihetetlen öröm, hogy saját kollekcióm van, és most már bárki viselheti az általam megálmodott ruhákat” – beszélt lelkesen Som-Balogh Edina, majd azt is elárulta, mikor jött rá, hogy divattervezéssel szeretne foglalkozni.

“Mikor elkezdtem fontosabb eseményekre járni, ahova szép ruhákat kellett felvennem, rájöttem, hogy én is megvalósíthatnám a saját elképzeléseimet. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék csinos, elegáns ruhákat tervezni, amelyek kényelmesek és ráadásul elérhető árban vannak” – mesélte a fiatal anyuka, akinek a karaktere bármikor visszatérhet a képernyőre. “Igazi színészi ambícióim nem voltak soha, bár nagyon jól érzetem magam a Barátok köztben, tudtam, hogy ez a korszak csak addig tarthat, amíg saját családom nem lesz. Most is bármikor szívesen megyek, ha hívnak, de már a gyermekem az első. Noel mellett olyan munkát szeretnék csinálni, ami megengedi, hogy minél több időt vele töltsek.”

Galériánkban megnézheted Som-Balogh Edináékat az általuk tervezett ruhákban:

4 Fotó megtekintése

Som-Balogh Edina kollekciója

Megosztás Facebookon