Sztárok

Nem találod ki, mit csinál újra Aleska Diamond

Aleska Diamond már kipróbálta magát számos műfajban. A Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja most valami olyan dologhoz tér vissza, ami nagyon bejött neki.

Aleska Diamondnak még meg sem jelent az első könyve, de ő már belevágott a második mű megírásába. “Az első befejezése után annyira hiányzott a könyvírás, hogy újra elkezdtem” – lepett meg minket péntek reggel az egykori felnőttfilmes, akinek regénye még csak most kerül majd nyomdába. A folytatás pedig még annyira korai fázisban van, hogy Aleska Diamond csak nagyon sejtelmesen mesélt nekünk róla.

“Ez egy egészen más jellegű könyv lesz, mint a De hová tűnt Emese?. Valójában közkívánatra vágtam bele, olyan dologról írok, amire sok rajongóm kíváncsi. Az ő kedvükben szeretnék járni”titokzatoskodott Aleska Diamonod, akinek követőit nagyon sok dolog tarthatja lázban. Aleska ugyanis hétről hétre képes őket meglepni, hol azzal, hogy egyszer csak légtornászként debütál, máskor pedig bungee jumping kötélen ugrik ki egy helikopterből. Ez utóbbi akcióját a videóra kattintva meg is nézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top