Sztárok

Tom Cruise már egy éve nem látta kislányát

Úgy tűnik, Tom Cruise szinte teljesen kivonta magát Kate Holmesszal közös gyermekük életéből. A színész arra hivatkozik, hogy nagyon sok munkája van.

Tom Cruise az elmúlt hónapokban Londonban forgatta a Mission Impossible ötödik részét, azonban annak ellenére, hogy már visszatért az Egyesült Államokba, nem találkozott kislányával, Surival. Katie Holmes egyik ismerőse a TMZ-nek elárulta, a helyzet még ennél is drámaibb, az állítja, Tom Cruise már egy éve nem látta Surit. A pletykák szerint a színész azért nem találkozik már volt feleségével és kislányával, mert a Szcientológia Egyház “elnyomó személyeknek” nyilvánította őket, akikkel meg kell szakítani a kapcsolatot. Ezt az egyház tagadja, ahogy Tom Cruise sajtósa is cáfolja az arról szóló híreket, hogy a színész nem szokott találkozni Surival. Az biztos, nagyon rég  láttunk a színészről és kislányáról közös fotót, ráadásul Tom Cruise ismét három hónapra elutazott egy forgatásra, így az elkövetkező kilencven napban sem találkozik majd kislányával.

Suri Cruise-t édesanyjával szokták általában látni, galériánkra kattintva te is megnézheted őket:

Megnézem
Összes kép (1)

Most eldől, ki az ország kedvenc tanára – Szavazz te is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top