Sztárok

Friderikusz Sándor ezzel a műsorral tér vissza a TV2-re

Április 26-án indul Friderikusz Sándor valóságshow-szerű új műsora a TV2-n. Az egykori showman egy időre szüneteltette a könnyedebb kereskedelmi tévés műfajokat, most azonban egy rendhagyó műsorral tér vissza.

Az Összezárva Friderikusszal váratlan helyzeteket, szélsőséges érzelmeket ígér, hiszen az interjúkészítés nagymestere és vendége 24 órát tölt együtt egy lakótérben: ott esznek, isznak, beszélgetnek, alszanak. Az egy nap alatt nincs kilépés, nincs kapcsolat a külvilággal, csak Friderikusz Sándor, a vendég, és a mindent rögzítő kamerák léteznek.

“Humánlabor, ahogy én nevezem ezt a számomra is kísérleti műsorsorozatot! Magam is izgulok azon, mit kezdünk egymással, alkalomról alkalomra változó vendégem és én. 24 óra nagyon sok, de arra talán elég, hogy kiről-kiről egy idő után automatikusan lehulljon az esetleg gondosan őrzött álarca” – árulta el Friderikusz Sándor.

Erre a hírre nekünk is beindult a fantáziánk, és máris született egy rövidke lista arról, mi kivel látnánk szívesen összezárva Friderikuszt 24 órára:

Sebestyén Balázs
VV Alekosz
Karda Bea
Berki Krisztián
Aleska Diamond
Puzsér Róbert
Kiszel Tünde
Ördög Nóra

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top