Sztárok

Robert Downey Jr. 50. születésnapja a nagy coming-outok jegyében telt

Robert Downey Jr. ötvenedik születésnapja az egész "A" listás hollywoodi celebvilágot megmozgatta. Jennifer Anistontól Orlando Bloomig sokan tiszteletüket tették, és valamiért a kerek évforduló mindenkit arra ösztönzött, hogy felvállalja érzéseit.

Gwyneth Paltrow akarva-akaratlanul – egy kicsit el is lopta a show-t Robert Downey Jr. elől, ugyanis követhetetlen magánéletét barátja születésnapján sikerült tisztáznia. A színésznő a napokban még azzal szerepelt a címlapokon, hogy exférjével, Chris Martinnal egy közös mexikói nyaralással ünnepelték meg válásuk egyéves évfordulóját, sőt az elmúlt évben keresztbe-kasul randizgattak, hol egymással, hol másokkal. Most pedig, hogy már mindenki azt hitte, újra Martinné lesz, előrukkolt új pasijával, aki annyira mégsem új. Egy ideje ugyanis már pletykálták, hogy Gwyneth Paltrow a Glee című sorozat társszerzőjével, Brad Falchukkal randizgat, erre tényleg. Szóval most már hivatalos!

 

Ahogy egyre hivatalosabb Katie Holmes és Jamie Foxx románca is. Bár Tom Cruise exét végtelen hosszú lábai kísérték el a születésnapi partira, a bennfentesek tudni vélik, hogy mivel Foxx – aki köztudottan szoros barátságot ápol az ünnepelttel – nem tudott jelen lenni, hogy a “családból” mégis képviselje magát valaki, ezért Katie Holmes ment el, egészen forró nadrágjában.

Forrás: Daily Mail
Forrás: Daily Mail

És ha már szerelem: Jennifer Aniston és vőlegénye, akivel vagy épp házasok, vagy épp szakítanak a külföldi sajtó szerint, úgy turbékoltak, akár a friss szerelmesek.

Forrás: Daily Mail
Forrás: Daily Mail

Egy percre sem eresztették egymást, és úgy bújtak össze, akárcsak a tinik. Orlando Bloom ezúttal nő nélkül érkezett, ám annál nagyobb, csattanósabb puszit nyomott Jason Bateman arcára.

A szülinaposon túl a parti különleges szereplőinek számítottak azok a hírességek is, akiket nyilvános eseményeken szinte soha, vagy csak nagyon ritkán látni. Így Gwen Stefani és férje, Gavin Rosdale, vagy épp Jack Osbourne, akik nagyon várandós felesége, Lisa Stelly is elkísért Rosanna Arquette társaságában. További fotókat a Daily Mail oldalán érsz el.

Robert Downey Jr-t a Twitteren is sokan köszöntötték, köztük Ellen DeGeneres és Chris Pratt is, de a színész még magát is megköszöntötte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top