nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Radics Gigi nagy dobásra készül

Radics Gigi nagy dobásra készül

Radics Gigi hazatért több hónapos amerikai utazásából, és máris betelt a naptára. Az egykori megasztárost azonban nemcsak fellépésekre hívják, egy titokzatos felkérésről is mesélt nekünk.
Avatar
Gy.Zs.
f Ajánlom

“Egy nagy világmárka arca leszek” – mondta sejtelmesen Radics Gigi, akit egy fotózás közben értünk utol, ám ennél többet egyelőre nem árulhatott el nekünk a projektről. További terveiről azonban azonban szívesen mesélt a Nők Lapja Cafénak. “Sok fellépésem és koncertem van, legközelebb a Zsüti 100 G. Dénes György-emlékgálán lépek fel, nyáron pedig az István, a királyban játszom majd Réka szerepét a Királydombon” – számolt be lelkesen Radics Gigi, aki biztosított minket arról, hogy esze ágában sincs Amerikába költözni.

“A pletykákból semmi nem igaz. Majd egyszer szeretnék visszamenni, hiszen csak nagyon kis szeletét láttam Amerikának. De nagyon jó volt hazajönni, a végén már borzasztó honvágyam volt.” Radics Gigi a legemlékezetesebb élményéről is még mindig izgalommal a hangjában számolt be nekünk. “Azt biztos, hogy soha nem felejtem el, amikor énekelhettem Stevie Wondernek. Az egyik hotelben ismertük a klubtulajdonost, aki egyik éjjel felhívott, hogy azonnal öltözzek fel, mert ott van náluk Stevie Wonder. Gyorsan összekaptam magam, leszaladtam és elénekeltem neki Aretha Franklin Respect című számát. Nagyon tetszett neki és nagy tapsot kaptam tőle. Hihetetlen élmény volt!”

Galériánkra kattintva megnézheted, milyen volt Radics Gigi amerikai utazása:

8 Fotó megtekintése

Radics Gigi Los Angelesben

Michael Jackson dobosával, Jonathan Moffett-tel
Még több +
Usher dobosával, Aaron Spearsszel
Még több +
Ilyen kicsi a világ: Los Angelesben futott össze Radics Gigi és Takács Nikolas
Még több +
Stevie Wonder lányával, Aisha Morisszal
Még több +

Itt pedig meghallgathatod, melyik dalt énekelte Stevie Wondernek:

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon